Rampelys - et håndslag for ukjente band

RAMPELYS er flyttet til Herr Nilsen og vi er på jakt etter unge band og artister som har lyst å få sjansen på en etablert scene.


Ta sjansen!

Rampelys - et håndslag for ukjente band

Rampelys

Rampelys er et prosjekt startet av Østkanten Bluesklubb høsten 2007 og har vart kontinuerlig. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra høsten 2016 er Herr Nilsen fast vertskap for arrangementet.


Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubben og Herr Nilsen vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubben eller hos andre klubber/spillesteder i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.

 


Bookingforespørsler kan rettes til:
Jarl Anshus, Østkanten Bluesklubb: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.